top of page

Huisreglement

Om onze club leefbaar te houden hebben we ook wat regels nodig, deze zijn er onder meer om de zaal proper te houden en het speelplezier te optimaliseren.

Er zijn steeds racketten en shuttles beschikbaar om u te helpen van start te gaan.

Verwacht wordt wel

  • Sportschoenen met lichte en propere zolen zijn verplicht te dragen in de sporthal. De sportschoenen mogen enkel binnen gedragen worden. Onze leden doen hun sportschoenen aan in de kleedkamer. Je kan het nummer van de kleedkamer vragen aan de receptie. Kleedkamers worden altijd gereserveerd op naam van de club.

  • Het opruimen van de shuttles, drinkflessen, e.a. na het spelen.

  • In het geval dat er competitiewedstrijden zijn, dienen 2 velden per competitie ontmoeting vrijgehouden worden.

  • Voor 22u proberen we een maximale bezetting per veld te hebben, zodat er zo min mogelijk spelers op de bank dienen te zitten, daarom wordt vriendelijk gevraagd om geen enkel spel te spelen voor 22u tenzij er slechts een klein aantal leden zijn zodat men enkel spel kan spelen zonder dat hierdoor andere spelers moeten wachten.

  • Alle velden staan ter beschikking van al onze clubspelers, d.w.z. dat na het beëindigen van één wedstrijd men geacht wordt andere spelers de kans te geven het veld te gebruiken, zo proberen we zoveel mogelijk speelgelegenheid voor zoveel mogelijk spelers te verkrijgen.

  • Het opzetten van de velden (netten en palen) gebeurt door de leden. Na het spelen mag je de velden laten staan. Deze worden opgeruimd door de zaalverantwoordelijke van het PSRC De Nekker.

bottom of page