top of page

De Nekker jeugd

We zitten momenteel met een wachtlijst voor beginnende jeugdleden en -12 jarigen. Als je op de wachtlijst wenst te komen, neem dan contact op!

Op zoek naar een nieuwe sport of heb je ambitie om via trainingen hogerop te geraken, dan kan je terecht bij de jeugdwerking van De Nekker BC!

 
Onze trainingen worden gegeven door verschillende gediplomeerde trainers.

 
De jeugdtrainingen vinden plaats in verschillende groepen (beginnend  en gevorderd) op zondag van 9h30 tot 12h. Voor de gevorderde groep is er ook een extra trainingsmoment op dinsdag van 19h30 tot 20h30

 

De Nekker BC implementeert het Shuttle Kids project in zijn jeugdwerking. Shuttle Kids is het jeugdontwikkelingsprogramma van Badminton Vlaanderen.


Spelers die zich in hun favoriete sport ook buiten de club wat competitiever willen tonen, kunnen via ons deelnemen aan het PBA circuit. Dit zijn interclub tornooien die regelmatig georganiseerd worden.


Jonge spelers die eens willen komen proberen voor de eerste keer, kunnen dit enkel op vaste momenten doorheen het jaar doen. Spelers die al een eerste badminton ervaring hebben, en willen starten bij onze club geven dit eveneens best bij hun inschrijving aan zodat de jeugdwerking kan kijken bij welke groep ze kunnen aansluiten.

 

Heb je nog vragen? Of wil je inschrijven?

Jeugd: Welkom

Jeugd verantwoordelijken

philippe.jpg

Philippe Boons

Jeugdverantwoordelijke

denekkerbc.jeugd@gmail.com

SimonPerremans.JPG

Simon Perremans

Jeugdtrainer

sander.jpg

Sander Verbruggen

Jeugdtrainer

bottom of page