top of page

Speeluren

Speeldagen en -uren

Onze club is actief op dinsdagavond, woensdagavond en zondagmorgen. Iedereen is dan ook op dinsdag- en woensdagavond welkom om te komen badmintonnen op een van de 12 beschikbare velden of om te komen supporteren voor de competitiewedstrijden die dan plaatsvinden.

  • Dinsdagavond van 20u30 tot 23u30

  • Woensdagavond van 20u00 tot 23u30

  • Zondagmorgen van 9u00 tot 13u00 (enkel voor jeugdleden)

Data waarop de zaal niet of slechts gedeeltelijk beschikbaar is, kunnen gevonden worden in de agenda op de homepage.

Competitie (zie ook onder het menu "Competitie")

Op elk van deze dagen kunnen er competitiewedstrijden gespeeld worden. Elke ontmoeting wordt gespeeld op twee velden. Uitzonderlijk kunnen er meerdere ontmoetingen tegelijk plaatsvinden waardoor er 2 tot 6 badmintonterreinen bezet kunnen zijn.

Training (zie ook onder het menu "Trainers")

Elk seizoen worden er verschillende trainingen georganiseerd voor onze leden. Op dinsdag- of woensdagavond worden er op enkele terreinen trainingen ingericht voor verschillende doelgroepen, gaande van een eerste initiatie/kennismaking met badminton tot competitietrainingen. Meer info te verkrijgen bij het bestuur.

Op zondagmorgen van 10u-12u wordt er training gegeven aan onze jeugdleden in de club, deze trainingen zijn voor alle –18 jarigen en men is welkom om op elk moment in het jaar aan te sluiten. Kijk op de jeugd pagina voor meer info.

bottom of page