Inschrijving 40 jarig bestaan
top of page

Inschrijving 40 jarig bestaan

Het is tijd om de feeststemming op te voeren en onze trotse traditie te vieren, want De Nekker BC bestaat dit jaar 40 jaar! We nodigen jou, onze gewaardeerde leden en sympathisanten uit om deel te nemen aan een spectaculair jubileumevent dat belooft een onvergetelijke ervaring te worden. Jullie zijn welkom met familie en vrienden.


  • Datum: 02/03/2024

  • Tijd: vanaf 14u00

  • Locatie: Zaal 't Kranske, Tervuursesteenweg 16 - 2800 Mechelen

Dit is niet zomaar een feest; het is een eerbetoon aan vier decennia van passie, doorzettingsvermogen en sportiviteit die onze club tot een thuis hebben gemaakt voor generaties sportliefhebbers zoals jij. Samen hebben we de hoogte- en dieptepunten gedeeld, en nu is het moment aangebroken om samen te komen en te vieren!


Wat kun je verwachten:

  • Culinair Genot: Frietjes en alles dat erbij hoort à volonté.

  • Leuke activiteiten: We hebben een hele reeks randanimatie, zoals wandelzoektocht, VR-event, volksspelen, enz. om de bezige bijtjes bezig te houden.


39 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

40 jarig bestaan!!

In 2024 is het zover: dan bestaat onze club 40 jaar. Tijd voor een feest! Wij gaan vieren en willen graag dat jullie er met velen bij zijn! De zaal is al gereserveerd en het zal in Mechelen plaatsvind

bottom of page